Websites zijn er in vele vormen en maten. Goede en toegankelijke websites zijn er helaas veel minder. Aluon helpt kleine tot middelgrote bedrijven en instellingen met het realiseren van hun presentatie op internet. Een aantrekkelijke vormgeving en een goed ontwerp zijn het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website. Aluon biedt voor zeer aantrekkelijke prijzen al een complete website.

Het goed kunnen overkomen van uw boodschap is gebaseerd op een goed ontwerp. Te vaak gaan websites ten onder aan slechte navigate of een overvloedig gebruik van allerlei "leuke" technische snufjes. Aluon past daarom primair internationale standaarden toe. Hierdoor kan uw website via het overgrote deel van de computers van uw klanten benaderd worden.

Een website is een modern communicatiemiddel waarmee uw bedrijf zich goed kan profileren. De eerste indruk van uw website bepaalt of een bezoeker op uw website blijft en met uw bedrijf zaken wil doen. Uw bedrijf en uw manier van omgaan met uw klanten zijn de basis voor het ontwerp van uw website. Uw website wordt zo een integraal bedrijfsmiddel voor de communicatie met uw klanten.

Websites moeten onderhouden worden. Niet alleen veranderd het internet heel snel, maar ook uw bedrijf zal de inhoud van de website moeten kunnen aanpassen. Dit is de basis om uw bezoekers te laten komen en te laten terug-komen. Aluon levert hiervoor diverse oplossingen waarmee uw website steeds actueel is en goed blijft werken.